ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΜΑΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μηχανικός Λογισμικού

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα τον Αύγουστο του 1981. Το 1990 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με πραγματικό κώδικα και σε ηλικία μόλις 13 ετών κατάφερε να γράψει το πρώτο του αξιόλογο πρόγραμμα – το γνωστό σε όλους παιχνίδι (ελληνικής κατασκευής) Arcanoid, σε γλώσσα BASIC. Τον ίδιο χρόνο απέκτησε και το πρώτο του πτυχίο από το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών LOGICA, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά από σύγχρονες για την εποχή ενότητες του κλάδου της πληροφορικής, όπως προγραμματισμό, ρομποτική, βάσεις δεδομένων, διαχείριση λογισμικού, δακτυλογράφηση κ.α. Το 1999 τελείωσε το λύκειο και ένα χρόνο μετά, αφού πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έφυγε για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα το Birmingham, όπου και ξεκίνησε τις σπουδές του στον τομέα του προγραμματισμού. Αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Γιάννη, αφού μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφερε να περάσει μία σειρά από 80 ενότητες, 50 εκ των οποίων ήταν στον τομέα του προγραμματισμού, 14 στις βάσεις δεδομένων, 12 στη διοίκηση επιχειρήσεων και 4 στην αγγλική φιλολογία. Το 2004 αποφοίτησε από το U.C.E. – πλέον University of Birmingham - Millennium Point, με τον τίτλο του «Μηχανικού Λογισμικού». Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αναγνώρισε το πτυχίο του και ξεκίνησε την πρώτη του συνεργασία με ελληνική εταιρία, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την «Hellas Πληροφορική». Τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσε και μία νέα σειρά από ενότητες προγραμματισμού και σχεδίασης, επενδύοντας πλέον στις γνώσεις του προγραμματισμού πάνω σε διαδικτυακές εφαρμογές και στις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το 2006 γύρισε στον τόπο από όπου ξεκίνησε την πληροφορική, στην Πτολεμαΐδα, όπου και άνοιξε το δικό του γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες προγραμματισμού, σχεδιασμού ιστοσελίδων, βάσεων δεδομένων αλλά και Service Η/Υ. Το 2010 και για ενάμιση χρόνο, συνεργάστηκε με την διαφημιστική εταιρία «The Partners», που εδρεύει στην Κατερίνη. Την άνοιξη του 2011 και αφού ολοκλήρωσε όλα τα Projects που του ζητήθηκαν, επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα και πλέον βρίσκεται σε νέο γραφείο επί της οδού 25ης Μαρτίου 23 (1ος όροφος).


HEADER PROGRAMMER
ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Προγραμματιστής

Ο Κώστας είναι ένας δραστήριος και δημιουργικός νέος, με μεγάλη αγάπη για την τεχνολογία, τον προγραμματισμό και τα video games, αφού από μικρή ηλικία σκάλιζε, χαλούσε και ξαναέφτιαχνε τον πρώτο του Η/Υ. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1992 και απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας των Γρεβενών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον κλάδο του διαδικτυακού προγραμματισμού και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η εμπειρία του στο χώρο του Web Development προέρχεται από την Πτυχιακή του εργασία, η οποία ήταν, η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop / E-Commerce), με βαθμό Άριστα (10) και στην συνέχεια η πρακτική του άσκηση στο γραφείο του Μηχανικού Λογισμικού κ. Μάγγου Ιωάννη, κάτι που συνέβαλε στην περαιτέρω εξέλιξη και στο ακόνισμα των ικανοτήτων του μέσω της εργασίας που του ανατέθηκε κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας. Πλέον, αποτελεί τον Header Programmer του FindUs, έχοντας διεκπεραιώσει αρκετά από τα πιο πρόσφατα έργα της εταιρίας.

  •  Η Microsoft με την Qualcomm λανσάρουν τα «Always Connected PCs»

Η Microsoft με την Qualcomm λανσάρουν τα «Always Connected PCs»

Η Microsoft μαζί με την Qualcomm ανακοίνωσαν και επίσημα τα Always Connected PCs, δηλαδή τα laptops εκείνα που με επεξεργαστές ARM θα διαθέτουν συνδεσιμότητα LTE και μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

Η κίνηση αυτή της Microsoft είχε προαναγγελθεί από πέρυσι και είχε επιβεβαιωθεί το φθινόπωροπου μας πέρασε και αφορά υπολογιστές που θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές τεχνολογίας ARM της Qualcomm, όπως ανακοινώθηκε στο συνέδριο που διοργανώνει η τελευταία στη Χαβάη.

Με μία ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Terry Myerson, επικεφαλής του τομέα Windows και συσκευών, χαρακτήρισε την άφιξη των Always Connected PCs σαν μία «σημαντική τεχνολογική πρόοδο, όπως συνέβη με το αυθεντικό laptop, την εικονική πραγματικότητα και το cloud computing».

«Βρισκόμαστε πάλι στην αρχή ακόμα μίας μεγάλης τεχνολογικής αλλαγής: στην ικανότητα να είμαστε συνδεδεμένοι κάθε ώρα, οπουδήποτε με τα Always Connected PCs τα οποία θα είναι συνεχώς ενεργοποιημένα, πάντα συνδεδεμένα και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε επίπεδο κατασκευαστών, η Asus ήδη ανακοίνωσε το NovaGo το πρώτο παγκοσμίως Gigabit LTE laptop, με ικανότητα να κάνει download μία δίωρη ταινία σε χρόνο μόλις 10 δευτερολέπτων. Επιπλέον, η συσκευή θα προσφέρει 30 ημέρες αναμονή και 22 ώρες χρήσης.

Asus Always Connected PC

Παρόμοια χαρακτηριστικά θα διαθέτει και το Envy x2 της HP, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί την άνοιξη του 2018, θα μπορεί να αποκολλάται από το πληκτρολόγιο και να μετατρέπεται σε ταμπλέτα. Αυτό το μοντέλο θα προσφέρει χρόνο ενεργής χρήσης έως και 20 ωρών και συνδεσιμότητα LTE2. Μία τρίτη Always Connected συσκευή θα κάνει την εμφάνισή της από την Lenovo.

Τα laptops των HP και Asus που παρουσιάστηκαν στο Snapdragon Summit χρησιμοποιούσαν λειτουργικό σύστημα Windows 10 σε συνδυασμό με επεξεργαστές Snapdragon 835. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμες οι εν λόγω συσκευές ούτε πόσο θα κοστίζουν. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι θα διαθέτουν μία ειδική έκδοση του Office 365.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ZDNet, το Asus NovaGo θα διατεθεί στην τιμή των 599 δολαρίων (έκδοση με 4GB RAM) και στα 799 δολάρια (έκδοση με 8GB RAM).

HP Always Connected PCΠηγή: http://www.pestaola.gr/microsoft-with-qualcomm-launches-always-connected-pcs/


Επιστροφή

Σχετικά με εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα του διαδικτυακού προγραμματισμού μας έχει κάνει κυρίαρχους στην κοινωνία του Internet. Παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στα έργα μας, με καθημερινή ενημέρωση και συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της αγοράς σε μία σύγχρονη κοινωνία πληροφοριών. Κάνουμε πράξη κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας!

Περισσότερα...

Projects

  • FindUs FindUs Σχεδιάστε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της επιλογής σας...
  • TheSmarts TheSmarts Βρείτε το κατάλληλο gadget για την αγαπημένη σας συσκευή...

Copyright © 2006 - 2018 FindUs.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας